Drogocenny Olejek Arganowy 3w1 ciało, twarz, włosy

Opis produktu Opis produktu
Drogocenny Olejek Arganowy 3w1 to prawdziwy upiększający eliksir dla Twojego ciała, twarzy i włosów. Kompozycja składników odżywczych wyraźnie odżywia, nawilża i wygładza oraz poprawia napięcie i elastyczność skóry. Pojemność 150 ml
Działanie Działanie
Olejek delikatnie rozświetla, przywraca zdrowy blask oraz właściwą kondycję ciału i włosom. Poczujesz się wspaniale we własnej skórze: młodsza, atrakcyjniejsza i piękniejsza. OLEJ ARGANOWY - jeden z najbardziej cenionych olejów na świecie, zwany "złotem Maroka" zdobył niezwykłe uznanie we współczesnej medycynie i kosmetologii. Zastosowanie oleju arganowego jest niezwykle szerokie. Możemy go stosować do kuracji odżywczych i wzmacniających włosy, używać na skórę twarzy i ciała, aby ją ujędrnić i zredukować zmarszczki, a jednocześnie zapewnić jej odpowiednie nawilżenie. Świetne rezultaty daje też w kuracji kruchych i łamliwych paznokci i pielęgnacji skórek wokół nich. Stosowany jest również z powodzeniem na rozstępy i blizny, gdyż zmniejsza ich widoczność, wzmacnia i uelastycznia skórę.
Efekt Efekt
Satynowa skóra, gładka cera, jedwabiste włosy.
Stosowanie Stosowanie
CIAŁO – olejek atomizerem nanieść na zagłębienie dłoni i rozprowadzić na lekko wilgotnej lub suchej skórze całego ciała. TWARZ – niewielką ilość olejku (kilka kropli) nanieść na zagłębienie dłoni i rozprowadzić twarzy. WŁOSY – niewielką ilość olejku (kilka kropli) na zagłębienie dłoni, a następnie delikatnie wetrzeć w końcówki włosów. Można stosować zarówno na włosy suche jak i wilgotne.
Skład Skład

Glycine Soja (Soybean) Oil, Caprylic / Capric Triglyceride, Argania Spinosa Kernel Oil, Olea Europaea (Olive) Fruit Oil, Bixa Orellana Seed Oil, Tocopherol, Squalene, Ascorbyl Palmitate, Heliantus Annus (Sunflower) Seed Oil, Beta-Sitosterol, Lecithin, Hydrogenated Vegetable Glycerides Citrate, Propylene Glycol, Parfum (Fragrance), Cinnamal, Eugenol, Hexyl Cinnamal,  Hydroxyisohexyl 3-Cyclohexene Carboxyaldehyde, Limonene, Linalool, CI 26100 (D&C Red No.17).